Мико нападна боса на любимото му Локо Христо Крушарски

Националът на България за Купа Дейвис сигурен, че изказванията на собственика вредят на отбора и прогонват феновете

Лидерът на българския национален отбор по тенис за Купа Дейвис Димитър Кузманов-Мико се изказа остро срещу собственика на футболния Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски.

“Тъжно ми е като гледам колко хора отиват на мачовете. Макар че аз сега съм против това ръководство и действията му. Не толкова заради играта на отбора, колкото заради действията на шефовете”, заяви Кузманов в ефира на “Дарик радио”.

“От началото на съзнателния ми живот съм локомотивец, аз съм четвърто поколение от този отбор. Дядо ми е бил домакин на отбора, брат му също, а те двамата поставят основите на тениса в България. Доста силно съм свързан с отбора, винаги съм пътувал да подкрепям отбора, когато съм в България. Жалко, че сега не мога да изпитвам тези емоции. Много ми пука, даже ме боли за всичко. Не бих искал да стигаме до бараж за Европа, защото по абсолютно никакъв начин не сме подготвени – нито финансово, нито технически. По-добре е да не достигам до този мач”, добави той и сподели каква е според него причината за отлива от трибуните.

“С мои приятели и фенове си говорим, че причината не е финансова да изгубят хората интерес. Основната причина е самото отношение на Крушарски. Можем да изброим на една ръка финансово обезпечените отбори. Но неговите изказвания вредят на Локомотив”, сподели още втората ракета на България.

Подобни статии

Top