Мико се завръща на корта в турнира на Янко Типсаревич

Димитър Кузманов и Александър Лазаров са поканени на надпреварата в Белград, ще се засекат с Гришо и Ноле

Двама от най-добрите ни български тенисисти Димитър Кузманов и Александър Лазаров ще участват на големия международен демонстративен турнир в Белград, който е иницииран и ще се проведе в академията на Янко Типсаревич. На 15 юни те ще се включат в инициативата, която има за цел да поддържа играчите активни в условията на парализирания от пандемията тенис свят.

“Източноевропейският шампионат”, както Типсаревич е озаглавил турнира си, ще започне на 15 юни в академията му в Белград и ще включва световноизвестни имена като Дамир Джумхур, Душан Лайович, Николоз Басилашвили, Виктор Троицки, Ласло Джере, Миомир Кецманович, двамата българи и други.

 

View this post on Instagram

 

💪😏💪

A post shared by Janko Tipsarevic (@tipsarevicjanko) on

Кузманов и Лазаров разкриха в пресклуб “България”, че Новак Джокович и Григор Димитров може да посетят надпреварата и дори да участват. На 13 и 14 юни в Белград ще се играе пък демо турнирът на Ноле “Адриа тур” с участието на Гришо.

Кузманов и Лазаров официално бяха почетени в пресклуба като част от “отбора на месеца” – мъжкият тенис отбор, който през януари направи фурор в първото издание на ATP Cup.

Източник: sportal.bg

Подобни статии

Top