Милионер плейбой нахлу с Rolls Royce в магазин (ВИДЕО)

Охранителни камери заснеха как милионер плейбой влиза през стъклото на магазин за цигари

Това се случило, докато се опитвал да впечатли две момичета по бански в своя Rolls Royce.

Джоди Сандърс твърди, че изгубил контрол над струващото около 300 000 евро возило, след като сандалите му се заклещили в педалите, докато шофирал в курортно селце в Майорка, пише profit.bg.

На друго видео се вижда как местни жители заобикалят Сандърс, докато той е още в колата след катастрофата. Двете му полуоблечени приятелки пък стоят отстрани на тротоара.

На видеото от охранителна камера се вижда как колата влиза през стъклото на магазин за цигари, причинявайки щети за хиляди долари, докато на задната седалка седалка седят две жени. Собственичката на магазина твърди, че Сандърс й се обадил, за да попита за подробности около застраховката, за да може да покрие щетите. Местната пътна полиция обаче също разследва инцидента.

Колата се завърта и влиза на заден ход през стъклото, докато наблизо имало 20 души, които се хранели в съседен ресторант, според свидетели. Сандърси и неговите спътнички се измъкнали без наранявания.

На Сандърс вероятно ще се наложи да плати четирицифрена сума за възстановяване на причинените щети. Сандърс има навика да се хвали в социалните медии със своя лъскав начин на живот и това че притежава и други екзточини автомобили сред които Lamborghini и Mercedes Sport. Свидетели твърдят, че той за малко не помел посетители на намиращ се наблизо ресторант, когато направил неправилен завой при висока скорост точно преди катастрофата.

Хората, които шофират със сандали в Испания, рискуват да бъдат глобени от полицията.

Шофиранието със сандали не е забранено в страната, но ако пътните полицаи преценят, че обувките на шофьора са потенциално опасени, като в тази категория попадат още джапанките и обувките с висок ток, те могат да наложат глоба в размер на около 80 евро.

Подобни статии

Top