Министър Явор Гечев откри нов офис на ОС "Земеделие" в Асеновград - DC news

Министър Явор Гечев откри нов офис на ОС „Земеделие“ в Асеновград

Структурата обслужва жителите на общините Асеновград и Лъки

Зам.-кметът на Асеновград инж. Стоян Димитров бе сред официалните гости на откриването на новия административен център на общинската служба по земеделие в града (ОСЗ – Асеновград). За събитието специално пристигна служебният министърът на земеделието Явор Гечев. Структурата обслужва жителите на общините Асеновград и Лъки.

Министър Гечев се обърна към присъстващите: „Нека тази сграда да помага на земеделските производители, да бъде достъпна и да е свързана само с добри поводи за усмивки. Смея да твърдя, че тук има професионализъм. Надявам се този ритъм да продължи на това прекрасно и удобно място за земеделските производители. На добър час! Много успехи и нека всеки, който излиза от този офис, да е доволен, щастлив и благодарен за работата, която Общинска служба „Земеделие“ е свършила“.

Освен зам.-кмета на община Асеновград – инж. Стоян Димитров – на откриването присъстваха и народни представители, общински съветници, земеделци от региона, граждани.

Новият офис ще се помещава в сградата на бившия Битов комбинат. Помещението, в което ще се предоставят услугите на гражданите, е общинска собственост и е отдадено за ползване безвъзмездно.

Новият център разполага с приемна, намираща се на I етаж. А на втория ще е административната част, където ще се извършва  фактическата обработка на документите.

Подобни статии

Top