Министърът на земеделието в Пловдив за откриване на „Природа, лов, риболов“

Над 25 атракции ще забавляват посетителите  на пролетните изложби  от 27 до 31 март 2019 г. в Международен панаир Пловдив.

Министърът на земеделието, храните и горите Румен Порожанов ще открие Международната изложба „Природа, лов, риболов“. Събитието ще се състои от 13:00 ч. в Пловдив, палата 3 на панаирния град.

Над 25 атракции ще забавляват посетителите  на пролетните изложби  от 27 до 31 март 2019 г. в Международен панаир Пловдив.  Те ще видят много новости за лова, риболова, туризма, екстремните спортове, градинарството, модата, фризьорството и грима, свободното време.  Серията от прояви стартира с Международната изложба „Природа, Лов, Риболов“.

Новост е луксозното облекло от вълна и кожа на северен елен, допълващо експозициите от дрехи, обувки, принадлежности, аксесоари за лов, риболов и активности сред природата. Сред тях са и последни модели лодки.

За първи път гостува екстремното байк шоу на най-добрите каскадьори с велосипеди от Балтика.

То може да се види на 29 март от 13 и от 16 ч., на 30 март от 12 и от 15 ч., на 31 март от 11 и от 13 часа. Програмата на изложбата включва демонстрации с коне тежковози за теглене на трупи, експозиция от ловни трофеи и старинни пушки, представяне на ловни кучета и соколи, обучение по стрелба, демонстрации на  примамки за  дивеч, надпревара  по риболов за деца, игри и презентации за ученици, които ще се запознаят с животните и природните паркове у нас, и други прояви.

На 27 март започва и Специализираната изложба „Цветна пролет“. Наред с богатото разнообразие от декоративна растителност, овошки, препарати, саксии, ще има и арт предмети за великденска украса.

1 2

Подобни статии

Top