Министерска инспекция на железопътни проекти край Пловдив

Министър Росен Желязков ще инспектира железопътни проекти, финансирани с евросредства

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен Желязков ще направи  инспекция на проекта за модернизация на жп линията Пловдив – Бургас. Министърът ще се запознае на място със строителните дейности в участъка Скутаре – Оризово.

Реконструкцията на 26-километровата отсечка е на обща стойност 70 млн. лева, осигурени от ОП „Транспорт и транспортна инфраструктура“ 2014-2020. Физическият напредък на този участък е 86% и се очаква да бъде завършен в началото на 2019 г.

В рамките на своето посещение в района министър Желязков ще участва още в среща за представяне на проекта за реконструкция на гаров комплекс Стара Загора. Събитието ще започне в 15.00 часа в сградата на Общината.

Подобни статии

Един коментар

  1. Сиела написа:

    Марионетката Борисов подбира най-неподходящите лица за да върши пагубното си дело против България. Вместо да прави нещо, милиционера без образование ще правел проверки! Както винаги понеже силата на МВР е да прави негодни заключения е да се узаконят турските интереси и българските кражби на ГЕПИ.

Top