Минусови температури посрещнаха „жълто-сините“ в Екатеринбург

Маричанки направиха тренировка във фитнес-центъра, мачът им с Уралочка е в четвъртък от 16:00 часа

“Времето в Екатеринбург е хубаво, с температура от минус четири градуса”, обяви приповдигнато капитанът на самолета, с който отборът на Марица се приземи на летище „Кольцово“ в четвъртия по население град в Русия. Водени от старши-треньора Владимир Орлов и неговия щаб, 13 волейболистки пристигнаха днес в Екатеринбург за мача си с местния Уралочка-НТМК от Шампионската лига, който ще се проведе в четвъртък, 19 декември, от 16:00 часа.

Всъщност групата тръгна от Пловдив още в понеделник вечерта, за да хване нощния полет от Истанбул за Москва, откъдето тази сутрин се прехвърли на самолета за Екатеринбург и пристигна в крайната си дестинация в ранния следобед. Така шампионките ще разполагат с две денонощия да се аклиматизират към по-студеното време и към тричасовата разлика преди важния си двубой от група „Е“ на най-престижното клубно състезание в Европа.

Маричанки се настаниха в хотел „Four Elements“ в центъра на Екатеринбург и след кратка почивка се отправиха към Двореца на спортните игри (ДИВС), в който ще се играе мачът в четвъртък. Там обаче те направиха занимание във фитнес-центъра, а първата им тренировка на състезателния корт е предвидена за утре вечер.

Двубоят Уралочка-НТМК – Марица ще бъде излъчен пряко по БНТ 3, както и онлайн по EuroVolleyTV.

Подобни статии

Top