Мистериозно изчезна 28-годишна пловдивчанка, излязла по халат и чехли - DC news

Мистериозно изчезна 28-годишна пловдивчанка, излязла по халат и чехли

Козметичката е в неизвестност от вчера сутринта

28-годишна пловдивчанка е в неизвестност повече от денонощие. Здравка Касърова работела в Гърция като козметичка, но във вторник изненадващо се върнала под тепетата и отседнала при своята приятелка Веселина в кв. „Прослав“. Споделила, че има проблеми с мъжа си, който в момента е в Гърция с 4-годишната им дъщеричка, пише 24plovdiv.bg.

В сряда сутринта Веселина тръгнала за работа и оставила Здравка в дома си. Когато се прибрала, гостенката липсвала, но целият й багаж бил непокътнат. Домакинята се притеснила, тъй като приятелката й не била взела със себе си документи, телефон и пари.

„Излязла е само по халат и чехли. Няма никаква връзка с нея“, коментира дъщерята на Веселина – Таня Георгиева. Тя е публикувала във Фейсбук групата „Забелязано в Пловдив“ личната карта на Здравка Касърова.

Полицаи са видели в социалните мрежи съобщението и са се свързали с близките й.

„Чакаме лелята на Касърова да дойде в полицията и да подаде официално сигнал, след което ще се предприемат незабавни действия. Ще се установят всички лица, които са я видели. Ако не бъде открита, ще я обявим за общодържавно издирване“, коментираха от областната дирекция на МВР.

Снимка: Фейсбук

Подобни статии

Top