Мистериозно парти за първия рожден ден на сина на Джулиана Гани (СНИМКИ) - DC news

Мистериозно парти за първия рожден ден на сина на Джулиана Гани (СНИМКИ)

Партито е било в руски стил

Синът на Джулиана Гани навърши годинка в последния ден на старата година, а събитието беше обвито в мистерия. По снимките личи, че партито е било в руски стил, а интериорът напомня за дворец в Санкт Петербург. Заради мерките, които се взимат заради коронавируса в цялата страна, известната фамилия се присъедини към призивите да не се организират празненства с много гости и са поканили ограничен брой хора.

Гани отбеляза събитието в тесен кръг според всички ограничения, но мистериозната локация предизвика много въпросителни. Говори се, че дори поканените са били уведомени кое е мястото в последния момент. Всички подробности са запечатани от двама фотографи и оператор.

Риалити звездата е избрала за малкия Давид пищна украса със стотици балони и огромна торта на тема „101 далматинци“. Рожденикът беше облечен в костюм на италиански дизайнер, а майка му блестеше в ювелирна рокля на „Берна мода“.

„Миналата Нова година мислех, че няма как да бъда по-щастлива, но тази осъзнавам, че ще си мисля така с всяка следваща! Имам най-прекрасното семейство на света и се радвам, че ще посрещнем 2021 сгушени у дома! Пожелавам на всички ви да бъдете благословени, щастливи, спокойни и обичани! Разбира се и здрави!“, написа Джулиана в личния си профил.

Блондинката, която оглавява класацията за най-влиятелни инфлуенсъри, добави, че задачата на популярните личности в социалните мрежи е не само да рекламират качествени продукти, но и наистина да „влияят“ с отговорно поведение по време на пандемия. Тази нейна позиция е една от причините Джулиана Гани да е най-предпочитаната от брандовете за колаборации без да е необходимо да предизвиква сензации.

За празника Давид е получил много дрехи и играчки, а скоро предстои да му подарят и банкова сметка, за да подсигурят бъдещето му. Журналистът Антон Стефанов трогна до сълзи Джулиана с рисуван от него портрет на синеокия дребосък.

Бащата Илиян Надейнов разказа, че звездното бебе все още не бърза с прохождането. Въпреки това таткото още същата вечер му е сглобил чисто нов мотор. Вече крачел уверено, но предпочитал да има опора. Случвало се е да пристъпва, но ходенето бързо преминавало в пълзене, затова родителите не бързат да му правят прощъпулник.

Подобни статии

Top