Митьо Очите зарадва зет си със звяр за половин милион

Майката на момчето, била ужасно притеснена за връзката на сина си с щерката Митьо Очите

Несебърският ъндърграунд бос Димитър Желязков – Митьо Очите, е зарадвал гаджето на по-малката си дъщеря Ивелина с чисто нов „Мерцедес“ за 500 000 лева, пише HotArena.

19-годишният Никола Мечков се изфука на бала си с последен модел S-класа, щедър дар от бащата на приятелката си Ива Желязкова.

Никола се похвалил първо пред приятелите си с луксозното возило и макар да не е споделил чия е заслугата, за всички е ясно кой се е бръкнал в джоба. Семейството му няма такива възможности, писа „Галерия“.

Баща му е общински съветник в Бургас и въпреки че имат и собствен ресторант, за подобен клас „Мерцедес“ може само да сънува.

За Митьо Очите обаче подобна сума е като ощипване от бълха, когато става въпрос за някоя от щерките му. Малката Ивелина му е слабост и тъй като гаджето ú е кавалер на бала, нямало шанс двамата да се появят с „посредствен“ автомобил за 100 бона, разправят техни близки.

Други са на мнение, че Митьо е дал една от колите си на младежа само за вечерта. Това бил неговият начин да покаже, че одобрява избора на дъщеря си.

Майката на момчето – Дина Мечкова, била ужасно притеснена за връзката на сина си с щерката на скандалния Желязков. Според нея Ивелина не влияела никак добре на момчето и щяла да го забърка само в проблеми. Вече всички говорят за това как Никола като се ошлайфа, Очите щял да вкара и него в бизнеса си.

Съучениците ú от СУ „Любен Каравелов“ в Несебър я определят като злобна надувка. Въпреки лошата си слава, Ива е цвете пред сестра си Станислава, която е страшилището на Несебър. Хора от обкръжението на Митьо се шегуват, че голямата му щерка дори е по-опасна от него самия.

Докато била ученичка орязала косите на две девойки, а трета посипала с нечистотии. Преди две години Станислава бе арестувана заради бизнеса си с таксита.

Подобни статии

Top