Млад мъж почина, трупът остана пред болницата в Асеновград над половин час

27 годишен мъж от село Болярци, община Садово, е починал, докато е чакал линейка от Асеновград.

Близките му твърдят, че са чакали екип на Бърза помощ повече от половин час и след това сами са тръгнали към болницата в Асеновград. Докато пристигнат обаче, младият мъж е издъхнал. И тялото му е останало пред входа на здравното заведение дълго време.

Случаят предизвика вълна от коментари в социалните мрежи. 

Не знам случая какъв е, но не мисля, че е редно мъртъв човек да лежи на земята повече от 30 мин., а 3-4 човека с бели престилки да стоят пред вратата на спешното и да пушат цигари!
Пп. Оказа се, че момчето е 27 годишно от с. Болярци. Извикана е линейка, която не се е появила повече от 40 мин. момчето започнало да посинява и е починало. Тогава близките го докарват до спешното сами, но медиците нямали право да го пипат, понеже е починал извън болницата.
Жалка работа е нашата медицина . Как може линейка да се чака толкоз време . Това за жалост е нашата държава.
Докато болниците са търговски дружества,ей така ще си отиват хора по улиците,без да им се обръща внимание.Аз на докторите им викам бялата мафия,търговци на см@рт,като не слагам всички под общ знаменател,има и свестни и кадърни, но са много малко !

Когато пациент е починал извън болницата лекарите от „Спешнаа помощ“ нямат право  да докосват трупа. Чакат се дежурни екипи на полицията и Съдебна медицина, за да се установи как е настъпила смъртта.

Причината за смъртта на младият мъж не е ясна.

Снимка: Фейсбук

Подобни статии

Top