Млада двойка променя света с голи СНИМКИ

Двама разкрепостени млади влюбени са решили да направят света „по-прозрачен“ като споделят свои голи снимки.

Двойка създаде в Инстаграм профил, посветен само на голите им тела. Те вече имат над 45 хиляди последователи в социалната мрежа и така станаха световно известни.

Създателите на профила „Naked Together“ са Филип и Линда от Чехия. Те се срещат през 2011 г. в сайт за запознанства и само две седмици по-късно заживели заедно. Посещавайки веднъж нудистки плаж, влюбените до такава степен се вдъхновили от видяното, че решили да популяризират голотата сред масите, пише в. Daily Star.

„Посетихме за първи път нудистки плаж и разбрахме, че това е най-високото равнище на свобода. Нудистите са много дружелюбни и спокойни хора, на тях им е все едно, дали те са достатъчно слаби или твърде дебели в очите на другите“, казва Филип.

Двойката публикува своите голи снимки, но придържайки се към правилата на Инстаграм.

„Няма нищо по-хубаво от това, да правиш ежедневните си неща гол. Мога да бъда гола постоянно. Много хора смятат нудизма за нещо странно, но да си гол е най-естественото нещо, самите хора превръщат нудизма в нещо неприемливо“, казва Линда.

В момента Филип и Линда, които живеят в австралийския град Сидни, са си поставили цел – да популяризират нудизма в целия свят.

We are posting this photo again, because it was removed and we really don’t know why. #nudityisnotporn

Публикация, споделена от Nakedtogether (@nakedtogether) на

„Искаме да разкажем за нашия гол живот на останалите хора от всички възрасти и да популяризираме нудизма като естествен начин на живот. Мечтата ни е да сме собственици на нудистки курорт. Вече имаме някои идеи, затова мечтата ни скоро може да се реализира“, споделя Филип.

Lazy Sunday, just staying naked at home ? #nakedwoman #sundaybumday #bum #czechgirl

Публикация, споделена от Nakedtogether (@nakedtogether) на

Подобни статии

Top