Млада велосипедистка в болница с фрактура на таза, „Ауди“ блъсна баба на заден ход

От полицията в Пловдив дават подробности за двата пътни инцидента

Млад жена е в болница, след катастрофа на кръстовището на бул. „Васил Ааприлов“ и ул. „Войнишка слава“, съобщиха от полицията в Пловдив. Инцидентът се е случил снощи около 20 часа. Установено е, че 36-годишен пловдивчанин, извършвайки десен завой, е ударил велосипед, управляван ор 21-годишна жена.

Пострадалата е транспортирана, прегледана и остава за лечение в болница, тъй като е с фрактура на таза. Алкохолните проби на участниците в произшествието са отрицателни. Работата по случая продължават служители на сектор „Разследване престъпления по транспорта“ към ОДМВР – Пловдив.

При друг случай пък е пострадала възрастна пешеходка. Жената е на 85 години.

Пътният инцидент е регистриран в село Войводиново в сутришните часове на вчерашния ден. От полицията поясняват, че водачът на „Ауди“ не видял преминаващата зад автомобила жена и я блъснал, давайки заден ход. Екип на Спешна помощ е транспортирал пострадалата за преглед в УМБАЛ „Св. Георги“, където в последствие жената е настанена за лечение с фрактура на дясна подбедрица. В РУ – Труд е образувано досъдебно производство по случая.

Подобни статии

Top