Младата певица Виктория Георгиева посети Пловдив през уикенда

Талантливата Виктория, която представлява България в „Евровизия 2021“ бе придружавана от международна група медии

Младата, красива и изключително талантлива певица Виктория Георгиевa – VICTORIA, която ще представи България на предстоящата  „Евровизия 2021“ в Ротердам, Нидерландия, посети през уикенда Пловдив. Тя бе придружавана от международна група журналисти, които са в България по покана на Министерство на туризма и на българската делегация за Евровизия. Те са представители на Eurovision-Spain.com – най-големият и посещаван сайт за Евровизия в Испания, Wiwibloggs.com – най-големият и посещаван сайт за Евровизия в Европа, ESCXtra.com – голям независим сайт за Евровизия базиран в Лондон, Eurovoxx.tv – изключително популярен и независим сайт сред Евровизионните фен бази, базиран във Великобритания, One News – най-големият частен новинарски канал в Малта. В Пловдив присъстваха и хора от българската делегация за Евровизия 2021.

Община Пловдив, в ролята на домакин на интернационалната група, бе представлявана от заместник-кмета по култура, археология и туризъм Пламен Панов. Той, заедно с професионален екскурзовод, успя в рамките на няколко часа, още в първия ден от визитата, да покаже някои от най-забележителните обекти от богатото архитектурно, историческо и културно наследство на града. Зам.-кметът даде и няколко интервюта, в които разказа за Пловдив.

Групата посети Цар-Симеоновата градина, Одеона, новооткритата Епископска базилика на Филипопол, Римския стадион, Главната улица, най-новото арт пространство Галерия „Димитър Георгиев“, Античния театър и още няколко обекта в Стария град. Освен снимки, видеа, Инстаграм и Фейсбук публикации, репортажи и интервюта, журналистите, които гостуваха в Пловдив направиха и много общи фотосесии с Виктория на фона на забележителните обекти.

1 2

Подобни статии

Top