Младеж скочи от 9-я етаж заради любовна драма (СНИМКА)

24-годишният младеж е от Ведраре

Ужасна трагедия шокира живеещите в бл. 3 в бургаския жк „Лазур“. 24-годишният Христослав се хвърли от тавана на 9-етажната сграда късно снощи и в момента бере душа в бургаската болница, пише flagman.bg, цитиран от БЛИЦ.

Младият мъж е от карловско и пристигнал в Бургас с влака, явно с цел да се самоубие в морския град. Той се качил на 9-ия етаж на сградата и се хвърлил. Състоянието му е много тежко, има опасност за живота му. Травмите му са изключително сериозни, претърпял е две тежки операции и има огромна кръвозагуба.

Младежът е настанен в реанимацията на УМБАЛ-Бургас. Не е ясна причината Христослав да вземе фаталното решение, той живеел в карловското село Ведраре. Часове преди да се скочи от блока в Бургас, е говорил с родителите си, които го издирвали под дърво и камък.

Според разследващи Христослав се е опитал да се самоубие заради любовна драма, пише още БЛИЦ. Версията е основна, тъй като преди време момчето отново станало герой в новините, след като наяве излезе това, че е изнудвал своя приятелка със секс снимки.

Той бил регистриран в полицията за криминални прояви. Живее с майка си и баща си. Майката работи като медицинска сестра в местната здравна служба, а бащата е инвалид. Предполага се, че е имал нещастна любов и затова е взел фаталното решение да сложи край на живота си.

Вчера момчето е било забелязано във Ведраре. Явно през късните часове е тръгнал за морето. Няма данни момчето да има психически отклонения, коментираха местни хора.

Снимка: Блиц

Подобни статии

Top