Младежи от Асеновград събраха 4 хиляди лева за Ева и Лизи

Общински младежки съвет Асеновград отчетоха над 4000 лв. за благотворителност

4525 лева събраха младите хора от Общински младежки съвет в редица благотворителни инициативи. Акциите са в помощ на малката Ева и Лизавета Иванова.  Събраните средства вече са преведени по сметките на Ева Чолакова, която  се бори с тежко онкологично заболяване и Лизавета Иванова, страдаща от Множествена склероза.

 

Сумата, която успяхме да съберем от всички мероприятия в периода 01.03.2019 г.-19.05.2019 г. е 2950 лв., които днес на 22.05.2019г. бяха преведени на ЕВА и ЛИЗИ, споделят младежите. „Искаме от сърце да благодарим на всички прекрасни хора, които отделиха от своите средства и се включиха в нашата кампания, на Община Асеновград за огромната подкрепа през цялото време, на всички собственици на магазини, ресторанти, фитнес зали, затова че се включиха в нашата инициатива. На всички спонсори и организатори на футболния турнир и на всички медии, които отразяваха нашите инициативи! БЛАГОДАРИМ ВИ! Асеновградчани отново показаха, че са добри хора! Нашите инициативи продължават и се надяваме отново да се включите в тях!”

От две години към Община Асеновград функционира структурата Общински младежки съвет, чийто членове са ученици и младежи от общината. Техните инициативи стават все повече и придобиват все по-голямо общественост и медиен интерес. В официална им страница във Фейсбук Общински младежки съвет сподели за своите последни инициативи и резултатите от тях. Споделяме с Вас пълния текст без редакции:

В периода 01.03.2019 г.-20.05.2019 г. Ние от Общински младежки съвет-Асеновград проведохме няколко инициатива

Подарявахме мартенички на 1-ви март, а хората от града даряваха пари, които поставяха в кутии за дарения.

1 2

Подобни статии

Top