Младежкият център домакин на престижно обучение

В семинара ще участват екипите на 13 младежки центъра отличени от Съвета на Европа

Младежки център – Пловдив ще бъде домакин от днес до 17 май на  семинар за екипите на 13-те европейски младежки центъра, оценени със „Знак за качество“ на Съвета на Европа. В събитието ще участват младежки работници от различни националности, които ще обменят идеи и опит по посока активното ангажиране на младите хора в обществения и културния живот.

Представители на екипа на Младежки център – Пловдив ще вземат активно участие по време на събитието в ролята както на обучители, така и на участници.

На официалната церемония по откриването ще присъстват заместник-кметът Георги Титюков, шефката на дирекция  „Външни европейски програми” към Министерство на образованието и науката Цветана Герджикова и Гордана Бержан – директор на „Европейски младежки център Будапеща“ и координатор на програмата за „Знак за качество“.

Припомняме, че миналата година година „Младежки център Пловдив“ бе отличен със „Знак за качество“ на Съвета на Европа. Престижното отличие бе връчено на база изпълнени критерии по отношение на капацитет и инфраструктура, а също и за цялостната методология на провеждане на основните дейности.

Подобни статии

Top