Млади звезди пяха за пловдивчани на Главната (СНИМКИ)

Възпитаниците на Арт Войс Център и Руми Иванова покориха сърцата на пловдивчани

В първия работен ден след празниците днес – 27 декември на сцената пред община Пловдив се изявиха талантливите възпитаници на пловдивската музикална школа Арт Войс Център с ръководител, музикален педагог и ментор Румяна Иванова.

Събитието е част от празничната програма, която Община Пловдив организира в дните от 24 до 31 декември за пловдивчани и гости на града. В днешния концерт пяха Деница Караславова, Петър Бечев, Андреана Бакалова, Ивана Муцкова, Невена Александрова, Радостина Гунгалова и Виктория Демирова, които с много настроение и професионализъм изпълниха разнообразен репертоар от коледни песни, световни хитове и българска музика, под бурните аплодисменти на публиката.

От създаването си до днес Арт Войс Център се превърнаха в национални любимци

с многобройните си успехи у нас и по света. Малката и изключително талантлива Лидия Ганева участва и представи достойно страната ни в Детската Евровизия. Елия, Никол, Валентина и Елеонора от 4 Magic станаха победителки в X Factor. Даниела Пирянкова в Шоуто на Слави. Мирослава Тодорова беше също една от любимките в X Factor. Пловдивските дарования печелят с лекота конкурси и надпревари у нас и в чужбина всеки път, когато се явяват.  В момента над 70 деца се обучават в Арт Войс Център, а успехите не спират.

1 2

Подобни статии

Top