Младоженец показа на сватбарите как бъдещата му съпруга спи с друг мъж

Мъжът от Сингапур разбрал за измяната няколко седмици преди сватбата

Вместо да разтрогне годежа, той изчакал тържеството и опозорил невярното много годеницата си пред всичките гости, пише в. „Мирър“, цитиран от „Блиц“.

Седмици преди сватбата си състоятелният бизнесмен от Сингапур наел частен детектив, за да проследи бъдещата му невеста. Женихът заподозрял момичето в изневяра и се оказал прав: любимата му наистина се срещала с друг мъж и прекарвала време с него в хотел. Детективът, предоставил записи от измените, мислейки, че клиентът ще отмени сватбата, но този вариант се струвал на бизнесмена недостатъчно изтънчен за отмъщение.

В деня на тържеството излъганият мъж включил за гостите класическо сватбено видео със снимки на младоженеца и младоженката. Внезапно обаче романтичният клип спрял, а вместо него на големия екран се появило видеото на булката с любовника ú. На кадрите се вижда как двамат влизат в хотелска стая. Виждайки тези кадри, гостите нямали никакви съмнения относно случващото се вътре. След това младоженецът пожелал на вече бившата си „да отиде в ада“ и напуснал тържеството.

Подобни статии

Top