Много пари зад смъртта на младия мъж, обесил се край Марково

Според запознати Радослав Делев притежавал няколко фирми и е имал дългове към частни лица и институции за много пари

Смъртта на Радослав Делев от пловдивското село Първенец е заради 250 хиляди лева. Вероятно това е причината, заради която 31-годишният мъж е открит мъртъв, пише БЛИЦ.

Според запознати Делев, който притежавал няколко фирми, е имал дългове към частни лица и институции за много пари. На ужасяващата гледка, а именно Радослав, увиснал обесен с въже на дърво, се натъкнала съпругата му Мария. Цял ден той не се прибирал вкъщи и тя се притеснила, не се прибрал и през нощта.

През деня се обадил на жена си и й казал какво иска тя да му сготви за вечеря, разказали местни хора. Така или иначе, обаче, не се появил. След като изчезнал и съпругата му многократно го търсила безуспешно по телефона, тя се обадила в полицията. На сутринта на черен между селата Марково и Беласица Мария сама открила трупа на мъжа си.

Близки на семейството са коментирали пред БЛИЦ, че това „самоубийство“ е много подозрително, тъй като Радо е имал фобия и страх от високото и не би се покатерил върху дърво. Освен това не е оставил и предсмъртно писмо. Човек, който се самоубива, не поръчва на жена си какво да му сготви за вечеря, казали още хората. В селото се говори също, че има вероятност в мистериозната смърт да са намесени хора от групировки от Чехия или Полша, с които той е имал финансови взаимоотношения.

Разследващите, обаче, са, че става въпрос за самоубийство. Младият мъж оставя детенце на година и половина и млада вдовица.

Източник: БЛИЦ

Подобни статии

Top