Многобройни изненади за децата в Пловдив, вижте програмата!

Ето цялата програма за празника

10:00 ч. – 13:00 ч.

Цар-Симеоновата градина /Виенски Павилион и алеята на фонтан Деметра/

Община Пловдив и Национална гимназия за сценични и екранни изкуства – Пловдив канят пловдивските деца на арт-ателие на открито! Всички, които се включат ще получат на място красими керамични фигур, които ще могат да изрисуват с бои, осигурени от организаторите, под вещите насоки на учениците от училището. Разбира се, всеки който се включи ще вземе творението си за спомен от празника. Ще има и още забавни изненади на място!

10:30 ч. и 11:45 ч. – Държавен кулклен театър – Пловдив

„Кученцето, което не можеше да лае“

Спектакълът има номинация за Награда ИКАР 2021 в категория „Най-добър куклен спекаткъл“; номинация за Награда ИКАР 2021 в категория „Постижение в кукленото изкуство“ за композитора Иван Гърбачев; номинация за Награда Пловдив 2020 в категория „Произведение на изкуството, предназначено за деца“.

10:00 ч., 13:00 ч. и 16:00 ч.

Деня на детето РЕМ – Пловдив – безплатни беседи за групи до 20 деца след предварително записване. Заявки може да направите на тел.: 032/ 625 654.

Регионален етнографски музей – Пловдив е подготвил забавни занимания, с които децата да отпразнуват техния прекрасен празник. Ще имат и възможност да разберат повече за историята на музея и къщата, в която се помещава, по време на трите безплатни беседи за деца, които ще се проведат от 10:00 ч., 13:00 ч. и 16:00 ч.

Записването за беседите става с предварителна заявка на тел.: 032/625 654.

Входът за деца до 14 години ще бъде безплатен и всички малчугани ще си тръгнат с подарък.

Цена на билет за възрастни – 6 лв.

Семеен билет – 10 лв.

11.00 ч. пред Детска клиника в УМБАЛ „Свети Георги“

Вокална група „Бамбини“ при Център за подкрепа за личностно развитие – Общински детски комплекс – Пловдив, с ръководители Снежана и Димитър Доневи, ще изнесат КОНЦЕРТ – ПОДАРЪК за децата, които са в лечебното заведение. Благородната инициатива е на Вокална група „Бамбини“, които са носители на Награда „Пловдив“ в категория „Произведение на изкуството, предназначено за деца“. Мястото е парка пред сградата.

17:00 ч. – 19:30 ч.

Пл. Стефан Стамболов №1 /до Община Пловдив/

Празничен концерт с игри и подаръци от Катра ФМ

За поредна година пловдивското радио КАТРА ФМ не изневерява на традицията и ще зарадва малки и големи с грандиозно празненство по случай Деня на детето! На първи юни от 17:30 часа на площада пред Община Пловдив всеки, запазил детската искрица в себе си, има възможност да подари незабравим старт на лятото на своя малчуган!

1 2 3

Подобни статии

Top