Множество рани по телата на убитите във Велинград съпруга и син на треньора Велчо Клешков

Братът на Клешков бил свидетел на кървавата драма, разговарял с него преди да се самоубие

Зловещи детайли от кървавата касапница с три трупа, която се разигра вчера във Велинград, се появиха днес, пише БЛИЦ. Треньорът по плуване от Велинград Велчо Клешков е убил с нож в сърцето жена си Йорданка Пенина, докато тя е спяла. Това е една от версиите, твърдят източници он разследването. 23-годишният син на семейството – Владимир, вероятно също е спял,  но се е събудил и се е борил за живота си. Има следи, които доказват, че между 68-годишния мъж и младежа е имало борба и опити за самозащита от страна на Владимир.

Разбра се, че братът на Велчо Клешков чул от долния етаж виковете и крясъците в дома на брат си изтичал горе. Влизайки в апартамента на брат си, човекът се ужасил, защото видял кървищата, видял също мъртви снаха си и племенника си. Те били с по 12-13 прободни рани, но фаталните били в сърцето, разказаха пред БЛИЦ разследващи.

Братът се ужасил, попитал Велчо какво е направил, но той започнал да го гони и го избутал навън. Братът заявил на убиеца, че вика полиция. В шока си първо се обадил на жена си, после веднага звъннал на ченгетата.

В това време Велчо Клешков се е самоубил в коридора, а пристигналата веднага полиция само е констатирала смъртта на тримата.

1 2

Подобни статии

Top