Моделка направи шведска тройка със синовете на президент, майка им я преби

Съпругата на президента на Зимбабве Робърт Мугабе

стана страна в съдебно дело, след като бе обвинена, че е нападнала млада девойка по време на вечеринка в Южна Африка.

Грейс Мугабе, 52-годишната съпруга на африканския диктатор, е заподозряна, че е пребила 20-годишната Габриела Енджълс с кабел на удължител.

Екшънът се разиграл след като красавицата била спипана в хотел от разярената майка на двамата президентски синове 25-годишния Робърт-младши и 21-годишния Чатунга, съобщава Daily Mail.

Изданието публикува и снимки на раните по главата на пребитата Габриела, които тя е качила на страницата си в социалната мрежа. Тя твърди, че първата дама я привикала след предполагаема „вечеринка“ със синовете ѝ.

Габриела, която се подвизава по модните подиуми в Йоханесбург (ЮАР), разказва, че телохранителитея на семейство Мугабе гледали как съпругата на диктатора я пребива, но не направили никакви опити да прекратят това насилие.

В своя „Туитър“ тя пише: „Какво може да направи една обикновена девойка спрямо жена, която я пребива и 10 телохранители, които гледат това“. Майката на момичето обаче е настояла то да отиде в полицията и да разкаже за насилието.

След инцидента собственикът на хотела, в който се е разиграла свадата, е помолил височайшите гости да го напуснат, но не е разкрил имената им пред журналистите.

Източник: БЛИЦ 

Top