Момчил Цветанов: Локо е жив и без Акрапович (ВИДЕО)

Откакто Александър Тунчев пое отбора започнахме да играем по-атрактивен футбол

Футболистът на Локомотив (Пловдив) Момчил Цветанов даде своето мнение преди важната среща с ЦСКА-София днес от 17:30 часа на стадион „Българска армия“.

„Изправяме срещу бившия ни наставник. Това не би ни повлияло, напротив. Би ни мотивирало да бъдем като юмрук и да покажем, че дори и без него Локомотив е жив и Локомотив продължава напред“, заяви Чико Цветанов.

„Откакто Александър Тунчев застана начело на Локомотив, отборът придоби съвсем различен облик и започна да играе по-атрактивен футбол.

Имам 6 Купи на България. И последната бе именно срещу ЦСКА. Дори на мен се падна честта да кажа финалната дума в двубой. Мигът, в който вървях към топката за мен нямаше друга цел освен да зарадвам многобройните наши фенове на стадиона. Засилих се, вкарах топката във вратата и останалото вече е история.

От 2 години и половина съм тук и най-яркият ми спомен е дербито срещу Ботев във финала за Купата. Тогава Ален Ожболт вкара с пета, гол, който радва и до ден днешен нашите привърженици.

Смятам, че спечеленият трофей ни даде повече увереност и криле да покажем по-добър футбол в България и на европейската сцена“, спомни си още Цветанов.

Подобни статии

Top