Монтират 24-часово видеонаблюдение в парк „Каменица“

Парк “Каменица“ е един от най-посещаваните паркове от  майки с деца в „Източен“

Поставеното видеонаблюдение в парк „Каменица“ е с  превантивна дейност, която ще увеличи нивото на сигурност на жителите в района и  ще защитава  парка от нарушители, категоричен е кметът на район „Източен“ Иван Стоянов.

„Парк “Каменица“ е един от най-посещаваните паркове от  майки с деца,  затова искаме те да се чувстват по-сигурни и защитени. Техническите параметри осигуряват непрекъснати записи на изображенията, датата и часа, а разположението на камерите е съобразено с това да се осигури 24-часово видеонаблюдение  на всички  зони и открити площи в парка“, допълни кметът.

Ремонтните дейности в район „Източен“  не спират, въпреки лошото време  и дъжда. Вторият етап от реконструкцията на парк „ Каменица“  продължава с ремонта на съществуващия паркинг на ул. „Зефир“.

„Площта на паркинга е около 380 кв. м.  и предстои премахване на старите пътни ивици, полагане на нови бордюри и наклони за оттичане. Работим усилено, за да приключим обекта до края на  календарната година за улеснение на  жителите  на квартала“, каза районният кмет.

Подобни статии

Top