Мощна заря събуди отбора на Страсбург рано сутринта! (ВИДЕО)

Лекоатлетката Габи Петрова отново подкрепи Локо, призоваха зрителите да бъдат на „Лаута“ час по-рано от началото на мача

Мощна заря събуди футболистите и щаба на Страсбург рано тази сутрин. Отборът е настанен в хотел „Империал“, но малко преди 04:30 фенове на Локомотив (Пловдив) започнаха светлинното си и звуково шоу на улицата под прозорците на хотела, а зарята събуди не само французите, но и целия квартал.

Патрулният екип на полицията пристигнал, но твърде късно – шоуто било свършило, а неговите инициатори вече се били покрили.

В същото време от фенклуба на Локомотив (Пловдив) призоваха феновете да заемат местата си по-навреме, ако е възможно 1 час преди началото на мача, който започва в 20:30. Много улици в квартала ще бъдат затворени, като се очаква да има големи опашки на входовете на стадиона.

Най-добрата ни състезателка в тройния скок Габриела Петрова и нейният наставник Атанас Атанасов отново призоваха привържениците да напълнят „Лаута“ и изразиха своята подкрепа към футболистите. Габи за съжаление няма да може да гледа срещата, защото вече замина за участие в Европейското отборно първенство по лека атлетика в Хърватия. Атлетите от СКЛА Локомотив (Пловдив) обаче ще викат с пълно гърло за победата.

Подобни статии

Top