Да променим живота си! Психологичен център „Инсайт“ за позитивните промени от хипнозата и хипнотерапията

Психолозите от “”Психологичен център “ИНСАЙТ”” гр. Пловдив, обясняват за ползите от хипноза, помогнала на много хора.

Екипът е  успешно утвърдил се на пазара на услигите в тази сфера

Хипнозата може да бъде приложена в различни форми, според това, какво клиента има за цел да промени в себе си. Хипнотерапията може да се прилага във всички области, които са обект на Психотерапията.

Ø  Повишаване самооценката и качеството на живот на клиента

Ø  Подобряване на себеизявата ( говорене пред публика, концентрация, спортни постижения и др.)

Ø  Панически атаки

Ø  Стрес и тревожни преживявания

Ø  Страхове и фобии

Ø  Безсъние

Ø  Заекване

Ø  Хранителни разстройства

Ø  Отслабване

Ø  Нощни напикавания

Ø  Трудности и страхове по време на бременност и след това

Ø  Вредни навици

Ø  Подобряване на концентрацията

Ø  Сексуални разстройства

Ø  Други

Терапевтичната хипноза позволява да направите  своите полезни промени в хипнотично или транс състояние. Хипнотичното състояние е напълно активно състояние.

През времето на сеанса, Вие сте водени от своя терапевт , за да намерите свои собствени решения и да приложите промените, които най-добре отговарят за самите вас .

Хипнотерапевтът от “Психологичен център ИНСАЙТ”, ви придружава  с разбиране и приемане. Всеки един от вас е вълшебникът на живота си!

Хипнотичното състояние не е сън, не е манипулация над личността ви. През цялото време на сеанса, вие чувате и контролирате процеса.

Благодарение на това състояние несъзнателно достигате до вашия неограничен резервоар от ресурси, така че лесно можете да се отървете от остарялото поведение или убеждения и по този начин да се свържете с нови знания, по-полезни за Вас.

Всяка хипноза с клиент се прави лично за него и цели да му позволи да живее в мир със себе си независимо от промените всеки ден.

И накрая, хипнозата е много повече от терапия, това е начин на живот, за да се научите да управлявате емоциите, да спите по-добре, да привлечете положителното, да пуснете болката и да се освободите от тревогите.

Психологичен център „Инсайт“ е тук за да ви помогне да подобрите живота си.

КЛЮЧЪТ КЪМ ПОЗИТИВНА ПРОМЯНА Е ВЪВ ВАС САМИТЕ!

УСЛУГИ ЗА ДЕЦА И ЮНОШИ, ВЪЗРАСТНИ, ДВОЙКИ И СЕМЕЙСТВА : ПСИХОЛОГИЧНО КОНСУЛТИРАНЕ; ПСИХОТЕРАПИЯ ; ХИПНОЗА И ХИПНОТЕРАПИЯ

За информация и записвания + 359 898 624335, адрес: гр. Пловдив ул. „Иван Вазов“  № 33, офис 3,4, е-mail: vessi68@abv.bg

 

Подобни статии

Top