„Музика в парка за малки и големи“ през целият ден в район „Южен“

Концертът ще е в парк „Белите брези“

Кметът на район „Южен“ Костадин Язов кани пловдивчани на събитието „Музика в парка за малки и големи“. Концертът ще се състои днес, 18 юли, в парк „Белите брези“.

Началото ще бъде дадено  в 11:00 часа сутринта с „Вълшебната флейта“ – адаптация за деца от Пловдивската опера. Спектакълът, който Опера Пловдив ще представи като партньор в интересното начинание на кметството на район „Южен“ е  адаптация за деца на една от най-известните опери от Моцарт. Режисьор е Росица Костова, художник -Николина Костова – Богданова, акомпанимент – Рита Дечкова Дечева.

В рамките на един час сладкодумната „Госпожа Опера“ представя вълшебната история за младия влюбен принц, за една красива принцеса, за един ловец на птички, за една зла Кралица на нощта и за един добър магьосник.

Участват солистите на Опера Пловдив: Марк Фаулър, Евгений Арабаджиев, Ива Ананиева, Тодорка Митковска, със специалното участие на Арина Христова.

Представлението е подходящо за деца от 3 до 14 години. Преди спектакъла, децата от публиката ще имат възможност да се включат в урок по актьорско майсторство, заедно с децата от Академията на Госпожа Опера и техния преподавател Даниел Русев.

В концерта ще участват още Ансамбъл „Тракия“, Биг Бенд Пловдив, Група Респект и диджеите Пачо&Пепо.

Насладете се на „Музика в парка“ през целия ден на 18 юли в парк „Белите брези“!

Подобни статии

Top