Мюзикхолен Театър Пловдив прави премиера на зрелищен спектакъл за любовта между амазонка и римлянин

Зрелищно представление с над 30 участника, 17 танца, динамична хореография и осветление

Мюзикхолен Театър Пловдив представя на 1 март от 19:30 часа в Дом на културата „Борис Христов“ премиерата  на новия си спектакъл  със заглавие „Прераждане“.

Това е танцово- театрален, мултимедиен шоу спектакъл за любовта между амазонка и римлянин, които се прераждат през вековете в опит да изживеят живота си заедно.

Зрелищно представление с над 30 участника, 17 танца, динамична хореография и осветление, 8 на 3 метра LED екран и използвано максимално мултимедийно въздействие, създаващо впечатление за „жив“ филм.

Със специалното участие на Диан Райчев, Лиляна Попова, Василена Караманлиева, Стефан Лозанов, Васил Караманлиев. Хореографията е дело на Николай Серафимов, режисурата е на Васил Караманлиев.

Билети се продават на касата на Дом на културата „Борис Христов“.

Мюзикхолен театър Пловдив съществува от 1993г и има зад гърба си участия в много собствени и чужди спектакли. Номиниран е 4 пъти за Награда „Пловдив“, която спечелва през 2006г. Малките танцьори, участващи в Мюзикхолен театър са носители на престижни награди от танцови национални конкурси. В танцовата школа малки и големи придобиват умения по класически, съвременен и джаз танц, танцово шоу и други.

Подобни статии

Top