На „Лаута“ чакат Крушарски да плати заплатите за ноември

Следващата седмица „черно-белите“ вече ще имат да взимат по 2 заплати, както и премията за победите над Ботев (Пловдив), Ботев (Враца) и Славия

Футболистите и треньорите на Локомотив (Пловдив) продължават да очакват заплатите си за месец ноември, пише „Тема Спорт“.

Ръководството на „черно-белите“ в лицето на Христо Крушарски бе обещало още преди празниците през декември, че ще плати дължимото за старта на подготовката на 6 януари. Десет дни по-късно това все още не е факт.

Нещо повече, след една седмица, на 23 януари „смърфовете“ вече ще имат да взимат по две заплати, след като дължима ще стане и тази за декември. Отделно играчи и треньори имат да взимат и цели три премии за последните си три победи в шампионата – разгрома с 6:0 над Ботев (Пловдив) в дербито, 1:0 над Ботев (Враца) и 2:0 със Славия.

На 20 януари Локомотив тръгва за лагера си край морето. Пловдивчани ще се готвят в Поморие. Надеждата е, че дотогава ще получат пари. Собственикът Христо Крушарски в момента е по бизнес дела в Аржентина, където замина преди празниците през декември. Очаква се той да се върне в понеделник и във вторник преди заминаването на лагера да плати.

Подобни статии

Top