На „Лаута“ преговарят за нов договор и с Петър Витанов

Бирсент Карагарен може да бъде продаден в Турция при отпадане от Лигата на конференциите

Ръководството на Локомотив (Пловдив) води усилени преговори за нов договор с още един от титулярите си. Това е халфът Петър Витанов. Интересното е, че настоящият му контракт е до края на календарната 2021-ва година, пише „Тема спорт“.

Полузащитникът дойде на „Лаута“ от Черно море и бе представен за ново попълнение на 10 юни 2019-а. Тогава „смърфовете“ обявиха, че срокът на контракта е за 2,5 години. Играчът вече е получил предложение за нов договор, като в момента вървят финални разговори. Очаква се в най-скоро време нещата да бъдат финализирани.

Както е известно, капитанът Димитър Илиев вече парафира своя нов контракт. В края на април тази година същото стори и друг от основните играчи – Бирсент Карагарен. Не е изключено обаче той да бъде продаден в чужбина при отпадане от ФК Копенхаген. Към него има сериозен интерес от два турски клуба – Коняспор и Коджаелиспор. Играчът е постигнал разбирателство с ръководството при елиминиране от Лигата на конференциите да бъде приета оферта за него. Футболистът е на мнение, че е дошло време да направи своето първо излизане в чужбина.

Подобни статии

Top