На обиколка в Пловдив с Тервел Пулев (СНИМКИ И ВИДЕО)

Уникалната атмосфера на древния град, хората и спортистите в него зареждат професионалния ни боксьор преди най-важния мач в кариерата му до момента

Българският професионален боксьор Тервел Пулев ще играе тази събота за интернационалната титла на WBA в полутежка категория срещу американеца Дешон Уебстър.

Откакто Тервел и брат му Кубрат са в родния град на баща си Венко Пулев, камерите и фотообективите на организаторите и журналистите постоянно ги следват.

Те запечатаха пристигането на Тервел и обиколката му с мениджъра Ивайло Гоцев и част от останалите боксьори из най-емблематичните забележителности на града.

Последна открита тренировка с всички желаещи деца в подножието на Бунарджика, крос и изчакване до върха и много автографи и снимки под паметника на Альоша.

Последва посещение на мача между Ботев (Пловдив) при победата в дербито срещу Берое. Там Тервел облече „жълто-черния“ екип и бе бурно аплодиран от феновете, които ще го подкрепят тази събота.

Дойде ред и на официалната пресконференция на Тервел Пулев и Дешон Уебстър, в която интересни новини съобщиха и Кубрат Пулев и боксовия му адвокат Джон Върт.

В четвъртък е откритата тренировка в пловдивски МОЛ, а в петък от 16:00 часа е официалният кантар.

Around Plovdiv with Tervel Pulev :: 4K Studio from 4K Studio on Vimeo.

Tervel Pulev Boxing Gala Night presents – 14/12/19 :: 4K Studio from 4K Studio on Vimeo.

Подобни статии

Top