Над 150 деца в последната пробна тренировка на Футболно Училище "Ботев" - DC news

Над 150 деца в последната пробна тренировка на Футболно Училище „Ботев“

В нея се включиха и футболистите от предстовителния тим Николай Минков и Рой Херман

На 1-ви октомври се проведе последната пробна тренировка за всички малчугани посетили и записали се за Футболно Училище „Ботев“.

Занятията се проведоха на Футболен комплекс „Ботев 1912“, като в тях се присъединиха двама от футболистите на първия отбор на Ботев – Николай Минков и Рой Херман.

Двамата играчи изтеглиха и последните 5 деца, които ще имат възможност да изведат „канарчетата“ в следващия им домакински двубой срещу състава на Пирин (Благоевград)  в мач от 14 кръг на Първа Лига.

За пореден път малчуганите проведоха заниманията си под зоркия поглед на треньорите от Академия Ботев, както и от футболисти на първия и втория отбор на „канарчетата“.

Това бе и последната пробна тренировка, като записванията и промоционалните условия продължават до 15 октомври. Всяко дете, което изяви желание, ще има възможност да направи тестова безплатна тренировка.

Футболно Училище „Ботев“ продължава по график с 2 тренировки в седмицата, като слеващото занимание е в понеделник от 19:00 часа. Допълнителна информация относно графика на Футболното Училище ще бъде налична в социалните мрежи на клуба и академията.

Подобни статии

Top