Над 17 хиляди лева събра благотворителният концерт за Рамадан в Асеновград - DC news

Над 17 хиляди лева събра благотворителният концерт за Рамадан в Асеновград

17 630 лева е сумата, която беше събрана на благотворителния концерт “Заедно за Рамадан”.

Организатор на събитието е Общински младежки съвет – Асеновград, в партньорство с община Асеновград.

След незабравимата вечер, която всички ние изживяхме, емоциите продължават да ни държат!, публикуваха на страницата си в социалната мрежа от Общински младежки съвет.

Трудно ни е даже да намерим думи, с които да изкажем какво чувстваме.
Концертът “Заедно за Рамадан” официално е най-успешната иницатива на нашето сдружение. Събраната сума за една вечер е 17 630 лв. За жалост, тази сума не е достатъчна на Рамадан, но е една огромна крачка!
Искаме да изкажем специални благодарности на Торти НИКО! Те повярваха в нашата иницатива и безвъзмездно осигуриха кетъринг за всички изпълнители и гости на нашия концерт! Благодарим Ви, че повярвахте в нас! Надяваме се да не сме Ви разочаровали!
Благодарности изказваме и на Община Асеновград и на Общински съвет, които освен че ни предоставиха сцената отпуснаха и 5 000 лв. за каузата на Рамадан. С тази сума събраните средства набъбват до 22 630 лв.!
Няма как и да не благодарим поименно на нашите участници: Танцова Формация “Косара”, Габриела и Саби, Елена Василева, Андреана Бакалова, Божидар, Дуо Доминанто и Торино и Пашата! Благодарим Ви!
Най-специалните ни благодарности са към ВАС- хората, които отделиха от парите и от времето си, за да подадат ръка на Рамадан! Винаги повтаряме, че заедно можем повече и ето, че вечерта на 23-ти май доказа, че сме били прави през цялото време!
Не сме били по-горди, че сме асеновградчани!

Рамадан има нужда от 50 000 евро, за да се оперира в болница в Турция и да продължи да живее нормално. След 7 операции тук в България, които не дават желания резултат, Рамадан получава високи шансове за успех на операцията от болница в Турция. Неговата диагноза е тромбоза и сплитане на червата.

Подобни статии

Top