Над 300 бебета се родиха в „Централен“ от януари до април

Кметът на „Централен“ Георги Стаменов продължава кампанията за насърчаване на раждаемостта

Специално изработена папка в синьо или розово (според пола на новороденото) към акта за ражданеq заедно с комплимент от фирмата-партньор на кампанията, ще получават и през 2019 г. родителите на всяко новородено в район „Централен“. Към март т.г. отдел ГРАО на районната администрация е раздал всички 500 дарени залъгалки и талони за отстъпка за стоки за новородени.

„Инициативата е част от нашата корпоративна социална отговорност и ще продължим партньорството си с екипа на г-н Стаменов и тази година“, коментира Нина Миткова, изпълнителен директор на частна фирма, която през април достави още 1000 залъгалки за бебетата в „Централен“.

Районният кмет Георги Стаменов споделя изключително позитивна обратна връзка от родителите, които към акта за раждане получават кратък поздравителен адрес на цветна хартия и малък подарък.

По данни на ГРАО към район „Централен“ през периода януари-април 2019 г. администрацията е съставила 300 акта за раждане, което е с 30 повече от предходната година за същия период от време.

Номерът на всеки акт за раждане участва и в томбола за по-голям подарък, осигурен от фирмата-спонсор, която се провежда два пъти годишно от 2018 г. досега.

Подобни статии

Top