Нагъл шофьор с опасно изпреварване на пътя Асеновград – Смолян (ВИДЕО)

Видео с рисковото изпреварване с хиляди преглеждания в социалните мрежи

За нагъл шофьор с опасно изпреварване на пътя между Чепеларе и Хвойна алармира млада жена в профила си във Фейсбук. Кръстина Димитрова е качила видео от изключително рисковото поведение на водача на пътя, по който често стават тежки катастрофи заради „бързащи“ шофьори.

На видеото се вижда как при опит да изпревари без никаква видимост шофьорът на софийски „Опел“ влиза  в насрещната лента и се разминава на косъм от сблъсък с джип. Само за часове то е събрало над 300 хиляди преглеждания.

„Убиец на пътя. В плътната колона между Чепеларе и Хвойна тарикатът реше да изпревари в завоя и едва не уби хората в  идващата от завоя кола…”,  е написа под кадрите Фейсбук-потребителката, която е заснела колата.

Видеото е изпратено на Пътна полиция

Пред bTV Кристина Димитрова разказа, че малко преди това опелът е изпреварил автомобила, в който е пътувала тя.

„Слава богу, ние имахме дистанция, в която тя можеше да се прибере. Минути по-късно водачът отново започна да изпреварва. Съпругът ми видя по-рано идващия насреща джип и намали, за да оставим място на човека да се прибере, в случай че не успее да изпревари, което беше абсолютно невъзможно”, посочи Димитрова.

По думите ѝ шофьорът на колата е бил мъж, а в автомобила са пътували общо четирима души. Жената признава, че много се уплашила, още повече, че пътувала с децата си. По думите ѝ след като е изпреварил цялата колона – кола, бус и два автобуса, на правия участък преди с. Хвойна, водачът е намалил скоростта.

Тя е изпратила сигнал и видеото до КАТ. „Декларирали сме, че в случай на желание ще свидетелстваме, единствената ни цел е катастрофите в този участък да намалеят”, подчерта Кръстина Димитрова.

Убиец на пътя. В плътната колона между Чепеларе и Хвойна тариката реше да изпревари в завоя и едва не уби хората в идващата от завоя кола…..

Публикувахте от Krastina Cholakova в 7 май 2018 г.

Подобни статии

Top