Наградиха „бронзовия“ набор 2003 на тържествена церемония (СНИМКИ)

Локомотив (Пловдив): Да живее свободна България!

На тържествена церемония на „Лаута“ тази сутрин бяха връчени медалите и купата на отбора на набор 2003, който се класира на трето място на Републиканското първенство през месец юни.

Навръх Деня на независимостта деца, треньори, родители и приятели се събраха на централния терен, където накратко бе припомнена хронологията на мачовете, довели отбора до третото място. След това директорът на Детско-юношеската школа Димитър Палазов отправи поздрав към футболистите и техния треньор Даниел Димитров, като им пожела много нови успехи по пътя напред и нагоре. Под звуците на вдъхновяващите всяко „черно-бяло“ сърце песни на Спиридон Торбоввсеки един от футболистите от отбора получи медал, а на финала  купата за третото място бе връчена лично от легендата на Локомотив (Пловдив) Гочо Василев.

Веднага след това момчетата излязоха на терена за мача срещу Сокол (Марково). Те се раздадоха за пореден път, записвайки победа с 4:0. В останалите срещи от ДЮШ при набор 2005 „черно-белите“ отстъпиха с 3:4 на година по-големите Сокол (Марково), а Б-отборът на набор 2007 разби Хебър с 4:0.

От клуба официално честитиха на всички Независимостта на България.

„Уважаеми българи, днес се честват 110 години от независимостта на България!

На 22 септември 1908 година, Независимостта на България е обявена тържествено в църквата „Св. Четиридесет мъченици“ във Велико Търново. Това се случва с прочитането на Манифест към българския народ, а княз Фердинанд I приема титлата „Цар на българите“. Мястото, църквата „Св. Четиридесет мъченици“ в Търново, е избрано специално, за да се подчертае приемствеността със средновековната българска държава. Изключително значимото събитие в историята на България е маркирано като едно от най-големите постижения на дипломацията ни.

Да живее свободна и независима България!
Да живее българският народ!
Честита Независимост, българи!“.

Подобни статии

Top