Наградиха участниците в третия конкурс "Родолюбие с букви, палитра и глас" в Асеновград - Страница 2 от 2 - DC news

Наградиха участниците в третия конкурс „Родолюбие с букви, палитра и глас“ в Асеновград

Награждаването съвпадна с откриването на книжарница „Хеликон“ в град Асеновград. Присъстваха директорът на Исторически музей Асеновград –  Иван Дуков, управителите на Студио Ре – Радомира Михова и Ефтим Чакъров, които са и организатори на събитието, както и Силвина Кендерова, регионален мениджър на Хеликон, Лилия Анастасова, която осигурява паричната награда за второто място, ученици от училищата в гр. Асеновград и гости на града.

„Много сме щастливи и се вълнуваме от тази висока оценка на труда и старанието ни през цялата учебна година! Благодаря ви!“, сподели Дебора Кирилова, класен преподавател на Михаела Йорданова. Учителката на Стенли Димитров – Наташа Коцева, също изрази вълнението си и радостта, че подобни конкурси са стимул за децата и атестат за работата на преподавателите.

Деца от публиката  изпълниха стихотворението „Аз съм българче“ и получиха албума на Веси Палашлиева „Моят ритъм“ с автограф от самата певица, която представи и песни от дебютния й албум за всички, които присъстваха на награждаването.

Оспорваното състезание за красив и четлив препис подкрепиха още Данчо Панайотов, основател на книжарници „Хеликон“, пекарна „Гая“ – Пловдив, семейство Желеви от гр. Пловдив, Георги Филипов от гр. Асеновград.

Организаторите на конкурса ще обявят темата на четвъртото издание наесен с първия учебен ден.

СПИСЪК с наградените участници:

1.     Стенли Димитров 13 г. , ОУ „Отец Паисий“, село Мененкьово, област Пазарджик

1.     Михаела Йорданова 7 г., СУ „Вела Благоева“, гр. Велико Търново

2.     Акън Юсуфов 14 г., ОУ „Отец Паисий“, гр. Асеновград

3.     Калина Николова 11 г., ОУ „Д-р Петър Берон“, гр. Плевен

1 2

Подобни статии

Top