Награждават най-добрите хора в Пловдив

Наградените ще получат специален плакет и грамота с подпис лично от кмета Здравко Димитров

Награждават днес номинираните в кампанията „Пловдив – Град на доброто“.

Церемонията ще се състои до Виенския павилион в „Цар-Симеонова градина“ в 10:00 ч.

Припомняме, че конкурсът „Пловдив – град на доброто“ има за цел да отличи онези истински добри хора, които напълно безкористно подават ръка на човек в нужда или се борят за развитието на нашето общество.

Всеки пловдивчанин, в продължение на около месец имаше възможност може да номинира свой фаворит в една от четирите категории на конкурса. Над 600 номинации за добри хора постъпиха в кампанията.

В общинската инициатива се включиха видни пловдивски личности, които влязоха в ролята на жури. Именно на тях се падна нелеката задача да отличат добрите хора на Пловдив в четирите категории на конкурса – образователна дейност, социална дейност, градско развитие и добротворчество.

Наградените ще получат специален плакет и грамота с подпис лично от кмета Здравко Димитров, под чийто патронаж е кампанията. На присъстващите от номинираните ще бъдат връчени грамоти по време на церемонията, а всички останали добри пловдивчани, получили номинация от своите съграждани, ще получат грамоти в следващия месец от представители на организаторите и на журито.

Номинирани могат да бъдат всички хора извършили малки и големи добри дела.

Подобни статии

Top