Налегнала ли е черна магия общинарите на Пловдив?

Кметът получил пакет със „странно“ съдържание

Зложелатели на кмета Здравко Димитров са му направили черна магия – с това се обясняват изпитанията, които го споходиха, пише 24plovdiv.bg.

Противници на кмета оставили на портиера в общината плик и две книги, преди да влезе в болница. Едва вчера секретарката и самият градоначалник ги отворили. И що да видят – плик с косми, както и книгата „Апокалипсис“ на Пако Рабан.

Зико и секретарката му останали като втрещени. Кметът обаче не се стреснал, наредил да ги изхвърлят, разказаха от екипа му.

„Не си го измислям. На пликовете пишеше „За Здравко Димитров“. Вътре в тях – косми и мръсотии“, описа градоначалникът. И допълни, че има хора всякакви. Едни го подкрепяли, други му мислили най-лошото. Зико обясни, че не вярва на такива прокоби. Но е наредил на секретарката си да изхвърля пликовете с космите.

„Няма човек, който да е давал повече курбани от мен“, каза Здравко Димитров. И обеща, че щом се налага, ще даде отново. Възнамерява да извика дядо Николай да наръси общината със светена вода, за да изгони проклятията оттам.

Според сведущи в изготвянето на прокоби космите от мъртвец са предназначени за смърт. Те съветват градоначалника да потърси ходжа, за да му развали магията.

Пред DCNEWS от общината потвърдиха, че градоначалникът е получил пакет със съмнително и странно съдържание, което е смутило екипа му, но не уточниха какво е съдържанието му.

Подобни статии

Top