Наоми Осака със собствена линия бански костюми (СНИМКИ)

Четирикратната шампионка от Големия шлем публикува снимки, банските ще бъдат в продажба от 10 май

През последните месеци Наоми Осака неведнъж заяви, че възнамерява да навлезе доста сериозно в модната индустрия и новата колаборация на японката показва, че това не са празни приказки. Четирикратната шампионка от Големия шлем публикува първите снимки на колекцията бански костюми, изработена съвместно със световноизвестния бранд Frankies Bikinis, която ще се появи на пазара на 10 май. Осака разкри, че колекцията включва бански от няколко типа, за да могат всички жени да се чувстват комфортно в тях.

„Мисля, че е много важно брандовете да изработват дрехи за всички жени, а не само за такива с определени форми, размери и телесни пропорции. За мен е от огромно значение да си партнирам с такъв тип компании. Frankies Bikinis поддържа високи стандарти в това отношение, което позволява на всички техни потребители да открият продукти, които ги карат да се чувстват силни и уверени. Точно това се стремяхме да направим с тази колекция“ каза световната №2 в прессъобщението, посветено на кампанията.

„Знам, че изтъквам очевидното, но Наоми е много креативна и има невероятно чувство за стил. Освен модните ѝ заложби, аз много я уважавам и като човек. Възхищавам се на начина, по който използва славата си, за да образова хората относно социалните процеси. Тя е олицетворението на представата за силната жена, която изживява мечтата си и вдъхновява останалите да правят същото. Наоми е невероятен и много неподправен човек. Тази колекция бе проектирана, за да покаже нейната спортна, но едновременно с това и женствена страна. Мисля, че това ще допадне на много хора и се надявам брандът да успее да достигне до нов кръг от потребители“ коментира от своя страна Франческа Аиело, основател и главен дизайнер на Frankies Bikinis“.

Банските на NaomixFrankies ще имат разновидности както от една, така и от две части. В публикация на страницата си в Twitter Осака представи този, чиято яка е вдъхновена от характерните за тениса поло фланелки. Моделите от колекцията ще бъдат в размери от XS до XL, а цената им ще бъде между 80 и 190 долара.

Източник: tenniskafe.com

Подобни статии

Top