Напусна ни общинският съветник от Асеновград Иван Чохаджиев - DC news

Напусна ни общинският съветник от Асеновград Иван Чохаджиев

Общинският съветник си отиде след тежко заболяване

Почина общинският съветник от Асеновград Иван Чохаджиев. Кметът на града доктор Христо Грудев изказа съболезнованията си към близките на дългогодишния учител, приятел и колега.

„Днес ни напусна Иван Чохаджиев – верен мой приятел, изключителен дърворезбар, човек с голямо и благородно сърце, с несравнимо чувство за хумор, с доказани нравствени добродетели, заслужил уважението на своите близки, приятели и съграждани. Казват, че никой не умира наистина, щом има кой да го помни и обича! Иван оставя след себе си светъл пример за достойно изживян житейски път и всеотдайност към семейство и приятели! Ще го запомня като добър човек, грижовен баща и талантлив професионалист! Загубата на такива хора предизвиква болка у всички нас! Поклон пред светлата му памет!“, написа в страницата си в социалната мрежа кметът Грудев.

Чохаджиев напусна този свят след продължителна борба срещу тежко заболяване. Днес състоянието му внезапно се е влошило и той е изгубил битката срещу болестта.

Иван Чохаджиев бе общински съветник общо четири мандата. Деен и организиран, той винаги се застъпваше за справедливостта и доброто. Изключително уважаван и ценен, като личност, от всички свои приятели и колеги.

Погребението ще се състои утре  (11.06.22 г.) от 13:00 ч. в Гробищния парк на улица „Миньор“, а опелото ще е в църквата „Света Троица“ от 12:00 ч.

Община Асеновград изказва искрени съболезнования на семейството, близките и приятелите на Иван Чохаджиев!

Екипът на DCNEWS поднася своите най-искрени съболезнования към семейството на починалия общински съветник.

Поклон пред светлата му памет!

Подобни статии

Top