„Нарисувай Коледа“ в Асеновград

 Инициативата ще завърши с изложба на детските рисунки

В месеца на един от най-светлите празници – Рождество Христово, Община Асеновград и Център за ранно детско развитие, ще се включи в инициатива „Нарисувай Коледа“.

Тя  е за потребителите на услуги в центъра и ще предостави възможност на децата на възраст от 3 години до 7 години и техните семейства да нарисуват своята снежна и вълшебна Коледа, като използват предоставено от организаторите платно и бои за рисуване.

За всички потребители на услуги в Центъра, с поздрав за предстоящите Коледни и Новогодишни празници, организаторите ще предоставят подарък коледни шапки за децата, а за най-малките потребители, които ще отпразнуват първата си Коледа, също е подготвен коледен подарък.

Инициативата ще завърши с изложба на детските рисунки в изложбената зала на Читалище„Родолюбие“ на 14.12.2021г.  и ще бъдат представени в онлайн изложба на фейсбук страницата и на видеостената на общината, като част от Коледната програма на Община Асеновград.

Център за ранно детско развитие се реализира по Проект: „Център за ранно детско развитие – Асеновград” от Община Асеновград.

Специализиран екип от педиатър, психолози, рехабилитатор, специален педагог, логопед, социални работници, медицински сестри, акушерка и медиатор, предоставя безплатни консултации за деца на възраст от 0 години до 7 години, който имат здравен, социален, образователен и психологически характер.

Подобни статии

Top