Нарушено водоподаване заради токов удар в помпена станция "Север" - DC news

Нарушено водоподаване заради токов удар в помпена станция „Север“

Ето къде още няма да има вода в Пловдивско

За нарушено водоподаване в Пловдив съобщават от ВиК-Пловдив. Причината е токов удар в помпена станция „Север“. До отстраняване на аварията снабдяването с вода ще е нарушено, уточняват от водоснабдителното дружество.

Без вода ще бъдат днес също живеещите на ул. „Богомил“ с номера 104, 106, 108 и 110, съобщиха от ВиК-Пловдив. Причината е превключване на нови водопроводни връзки  от външна фирма. Водоподаването в района , ще бъде нарушено за времето от 09:00ч. до 15:00 ч.

Вода заради авария на водопровод няма да има и на ул.“Александър Пушкин“ №9 от 09:00 ч. до 17:00 ч. За същия период вода няма да има и в района на ул.“Славееви гори“ №41, отново заради авария на водопровод, както и на ул.“Подрумче“ №26.

Нарушено ще е водоподаването и в село Правище, община Съединение. Причината е извършване на ремонт на  водоем  „Правище“

Още два дни с нарушено водоподаване ще бъдат и жителите на село Татарево, допълват от „ВиК“ ЕООД. Причината е ремонт на електропровод 20 киловолта. Подаването на вода в селото ще бъде нарушено за времето до 17:00 ч. на 14.07 (четвъртък).

Дружеството се извинява предварително за създаденото временно неудобство.

Подобни статии

Top