Наша лекоатлетка стана свидетел на грозна случка на Гребната, ето какво разказа!

Гребна база

Известната лекоатлетка Ива Пранджева стана свидетел на грозна сцена на Гребната база в Пловдив. Във фейсбук профила си тя публикува гневен пост, в който разказва за случката.

В понеделник тя видяла как велосипедист ударил възрастен мъж, който се движил по велоалеята, и след това продължил обиколката си. 88-годишният мъж пострадал и се разплакал заради проявеното насилие.

Ето какво разказва Пранджева в профила си:

„Нищожество! Ти, който тази сутрин, карайки колелото си на Гребната база, удари един беззащитен човек зад врата, който ходеше по велоалеята, и понеже е на 88 години не чуваше селското ти крещене.  Ако случайно този пост стигне до теб, искам да знаеш,че човекът падна и лошо се удари, потече му кръв от носа и се разплака от изродското ти отношение.Това, изроде, можеше да бъде твоят баща и знай, че господ ще те накаже за постъпката ти. Избяга като един страхливец, вместо да се върнеш и да помогнеш. Познавам физиономията ти, защото често те виждам на Гребната база и от днес нататък всеки път като те срещам, ще ти казвам какво мисля за теб и ще се постарая да разбера кой си и ще направя тази история публично достояние, но този път с погрознялото ти име“

Подобни статии

Top