Насрочиха търг за правата на мача между Пулев и Джошуа!

Той ще се проведе на националния ни празник 3-ти март, дотогава двете страни все още могат да си стиснат ръцете

Правата на мача за шампионския пояс на IBF между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа ще бъдат разиграни на търг.

Това реши Международната боксова федерация (IBF), след като двете страни не успяха да постигнат съгласие помежду си относно условията за провеждането на двубоя. Така ще има наддаване, което ще се проведе на националния празник 3-ти март и ще се състои в офисите на централата в Спрингфийлд, щата Ню Джърси, съобщи ESPN.

Двете страни на два пъти искаха отлагане на финалната дата на преговорите, но дори и това не помогна да постигнат съгласие. Все пак промоутърите на двамата боксьори все още имат шанс да постигнат компромис преди търга и дори прогнозите са, че именно това ще се случи.

Matchroom Boxing на Еди Хърн, който представлява Антъни Джошуа и Top Rank и Epic Sports, които работят с Кубрат Пулев ще продължат преговорите помежду си и може и да успеят да си стиснат ръцете. Към момента прогнозите са, че те ще се договорят за мач на 20 юни в Лондон на „Тотнъм Стейдиъм“.

В предстоящия сблъсък Джошуа ще заложи титлата си на IBF, докато Пулев е официален претендент за това отличие и ще опита да го отнеме от англичанина.

Подобни статии

Top