Настоящи и бивши кметове рамо до рамо, откриха новото крило на ясла „Веселушка“ СНИМКИ

Ще продължа да се грица за децата на „Източен“ и Пловдив, увери кметът на района Иван Стоянов

Новото крило на детска ясла „Веселушка“ отвори официално врати за две нови групи, предаде репортер на DCnews.bg. За церемонията по прерязване на лентата кметът на район „Източен“ Иван Стоянов посрещна градоначалника Здравко Димитров, както и трима бивши райкметове, занимавали се с проекта преди него – Николай Чунчуков, Петър Петров и Иван Тотев (припомняме, че в мандата на Иван Тотев – вече като кмет на Община Пловдив, бе направена първата копка на обекта). На всички тях Стоянов благодари горещо и увери, че и той ще продължи с грижите за децата на района.

Здравко Димитров на свой ред подчерта, че администрацията също ще продължи да държи курс в тази посока, защото – по думите му, градът има нужда от детски градини и ясли. „Да ни е честито, да са живи и здрави децата и нека групите винаги са пълни“, обърна се към присъстващите той.

Припомняме, че инвестицията е за 470 000 лева. Пристрокaта е предназначена за 2 допълнителни групи, с които общо броят на паралелките в яслата стават 6.

Монтирано е ново осветление, оградата е подсилена, предстои дворът да бъде затревен, както и да се изградят нови площадки за игра на малчуганите.

 

Подобни статии

Top