Национален протест на родители пред Парламента

Национален протест – шествие организира сдружение „Родители, обединени за децата“

До момента в голямата си част законотворящите органи в страната остават слепи и глухи за апелите на българските родители.

Събитието е от 13 часа, чиято начална точка е Езерото Ариана в столицата.

Протестното шествие, което ще завърши пред сградата на Парламента, е част от поредицата организирани протестни действия, в които българските родители по мирен начин демонстрират категоричното си желание за пълна отмяна на ЗСУ и произтичащите от него промени в редица български закони, влизащи в сила от началото на 2020 година.

Българската родителска общност за пореден път ще заяви по недвусмислен начин своята готовност за пълно и категорично противопоставяне на това  антибългарски, антисемейно, антихуманно законодателство, което ще овласти НПО-та със съмнителна дейност и цели, делегирайки им недопустими правомощия за вмешателство в интимното, сакрално лично пространство на българското семейство.

До момента в голямата си част законотворящите органи в страната остават слепи и глухи за апелите на българските родители.

Изключение прави само ПП „Атака“ , от чието име депутатът Десислав Чуколов  внесе законопроект за отмяна на ЗСУ. Вярваме, че българските политици ще проявят мъдрост и ще се обединят в името на българското семейство като подкрепят отмяната на Закона за социалните услуги.

Подобни статии

Top