Националите се събраха на лагер в „Бояна“ (СНИМКИ)

България излиза срещу Кипър в събота от 21:45 часа на националния стадион „Васил Левски“, а 3 дни по-късно гостува на Норвегия

„А“ националният отбор на България се събра на лагер преди двубоите с Кипър и Норвегия от турнира Лига на нациите. Избраниците на Петър Хубчев пристигнаха в Национална футболна база „Бояна“, където ще се подготвят до 15 октомври, когато отборът заминава за Осло.

България среща Кипър в събота от 21:45 на националния стадион „Васил Левски“, а 3 дни по-късно гостува на норвежците на стадион „Улевал“.

Националният селекционер Петър Хубчев и избрани футболисти от представителния тим ще се срещнат с медиите в петък, 12 октомври, от 18:00 часа в Амфитеатралната зала на Национална футболна база „Бояна“. След пресконференцията ще се проведе тренировка на националния отбор, която ще бъде открита за камерите през първите 15 минути.

Пресконференцията на съботния ни съперник Кипър ще се проведе в петък, 12 октомври, от 19:30 часа в зала „Родина“ на Националния стадион „Васил Левски“ и ще бъде последвана от официална тренировка на гостуващия състав.

Подобни статии

Top