Национална премиера на комедията „Отчаяни съпрузи“ в Пловдив

Националната премиера комедията е днес от 19:00 ч., в Дом на културата „Борис Христов“

Актьорите от нашумелия сериал „Съни Бийч“ – Бойко Кръстанов, Явор Бахаров и Даниел Пеев избраха Пловдив, за да представят за първи път пред публика театралния спектакъл с тяхно участие – „Отчаяни  съпрузи“.

Националната премиера комедията е днес – 20 март 2021 г., от 19:00 ч., в Дом на културата „Борис Христов“.

Заглавието е нестандартна френска комедия, нарушаваща всички кодове в жанра, която вече осем години не слиза от комедийния афиш в Париж. Историята проследява трудностите на „силния“ пол, който трябва да приеме предизвикателствата, поставени му от жените и от обвързването и умело е представена от трима развихрящи се в хумора си актьори.

Сюжетът разказва за това какво се случва, след като Бойко получава писмо, в което приятелката му го информира, че го напуска. Единствената идея, която му хрумва е да призове на помощ двамата си най-добри приятели Явор и Дънди, за да намерят начин той да си я върне. Естествено, нищо не върви по план, докато тримата „отчаяни съпрузи“ изобилстват с прозрения по „тънката“ част и обсъждат особеностите в живота по двойки…

Автори на комедията „Отчаяни съпрузи“  са Алекси Макар, Жером Даран и Стефан Мюра, режисьор е едно от най-ярките млади имена на театралната сцена – Васил Дуев.

Представлението ще се играе при 30% зрители в залата, съобщават организаторите.

Подобни статии

Top